Vaskeanvisning

HVOR MEGET KRYMPER MIN KAITEN GI?

Ved normal vask kan gi'en krympe ca 5-7%

VASK:

Vask korrekt for miljøet og din gi’s skyld. Ved at tænke på hvordan du vasker dit tøj bidrager du til at formindske miljøpåvirkningen, derudover holder din gi også længere.

Alle KAITEN’s gi’er er af 100% ren bomuld

(undtagen KAITEN Dynamic som er af PolyCotton).

Bomuld er et naturprodukt og skal håndteres derefter. Bomuld krymper hvis man vasker det ved for høj temperatur eller hvis det tørretumbles. PolyCotton er et kombineret bomulds og polyesterprodukt, som krymper hvis man vasker det ved for høj temperatur eller hvis det tørretumbles.

FØRSTE GANG GI’EN VASKES:

Vask gi’en i koldt vand de første 3-4 gange den bliver vasket. Det er med til at sikre at pasformen/størrelsen holder. Derefter kan gi’er der er lavet af 100% bomuld vaskes i op til 40 grader. PolyCotton (Dynamic)kan efter 3-4 vask, vaskes i op til 40 grader. Brug gerne miljømærket skyllemiddel for at blødgøre din gi. Tag gi’en ud af vaskemaskinen så hurtigt som muligt efter afsluttet vask for, at forhindre at den bliver alt for krøllet. Normalt krymper KAITEN’s gi’er ca 5-7% efter første vask.

KAN KAITEN’S GI’ER STRYGES?

Ja, KAITEN’s gi’er er lavet af 100% ren bomuld, (undtagen Dynamic som er af PolyCotten) så de kan stryges som du stryger alt andet bomuldstøj. Dynamic kan stryges på polyester programmet.

HVID GI?

KAITEN's gi'er må ikke bleges med klor. Vask i henhold til specifikationerne og vask ikke gi'en sammen med andet farvet tøj.

GENERELT SKA DU HUSKE AT:

Vask gi’en inden du bruger den for første gang. Vask den sammen med hvidt og brug den rette temperatur. Bliver din KAITEN gi ikke jævnligt vasket vil evt. mørke rander på kraven være svære at få rene.

VASKEMIDDEL/SKYLLEMIDDEL:

Brug gerne et miljømærket vaskemiddel/skyllemiddel, som er fri for optisk blegemiddel og fosfater. De påvirker naturen negativt. Dosér vaskemiddel/skyllemiddel i henhold til producentens anbefalinger. Overdosering gør ikke din gi mere ren.